About us

ABOUT US

Onze geschiedenis

Het is niet iedereen gegeven iets in je leven te doen waar je als kleutertje al van droomt. Dag na dag met de glimlach te werken, dat is toch een geschenk, iets wat we allen wel willen. Wel ik ben die gelukkige! Het is een passie en het stopt nooit telkens is er weer een nieuwe creatie altijd "une piece unic". Tis een uitdaging om nieuwe kleuren te blenden en te verweven met andere schakeringen. Het blijven leren, de cursussen, workshops, bezig zijn met mode ,ze zelf mogen uitvoeren,ontwerpen. Zalig!!!!!!!!!!


De sc'haar is mijn bron van inspiratie. Het is mijn doel elke klant een goed en zelfverzekerd gevoel te schenken want ons kapsel is toch ons belangrijkste kledingstuk. We dragen het elke dag met ons, het is een visite-kaartje, het straalt uit wie we zijn, hoe we ons voelen. Niet alleen de juiste looks, kleur, kapsel-keuze maar ook de verzorging van het haar is zeer belangrijk. Daarom kies ik een produkten-gamma van hoge kwaliteit. Hoe kan je creeëren zonder goede bouwstenen?


De sc'haar is een plaats waar wij ook naar de wens van de klant luisteren en waar wij samen tot een compromise komen door ideeën samen te voegen tot een geslaagde cocktail. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt,relaxt kan zijn, zich welkom voelt.


Een uiterst professioneel team staat voor u klaar in de sc'haar. 


De sc'haar is een stukje van mijn leven en van mijn familie die mij zo hard geholpen heeft mijn droom te realiseren. Alles samen ontworpen en uitgevoerd, wat een verenigde kracht en energie.


 Vele groetjes, Cindy